BKK AS

Office 365 Plattform forvalter

Vi ønsker å styrke vårt Office 365 plattform team og søker en Office 365 administrator som vil være med å påvirke alle aspekter innenfor moderne samhandling og forvalting av vår plattform. Dette er en unik mulighet til å sette oss i stand til å tilby den beste samhandlingsopplevelsen får våre ansatte og hjelpe plattform teamet med å utvikle sine tjenester og kundeorienterte løsninger vi alle er blitt så avhengige av.  

En viktig del av arbeidet ditt blir å forvalte plattformen og i samarbeid med flere produktteam arbeide frem forbedringer i våre prosesser og utnyttelse av verktøyet. I vår ferske konsernstrategi har vi tydelige mål om å bli mer kunderettet. På mange områder leder BKK an i omstillingen til det grønne samfunnet. Vi skal blant annet bli størst på elektrifisering. Hele veien vil brukeropplevelsene i våre tjenester og plattformer være sentrale.  

Rollen vil rapportere til avdelingsleder Plattform i Teknologi og fornyelse (TOF) og inngå i Office 365 plattform teamet. Avdelingen har blant annet ansvar for å forvalte og fornye eksisterende systemer med bruk av moderne teknologi og plattformer. TOF er en ny konsernenhet som skal levere tjenester knyttet til nettopp teknologi og fornyelse til hele BKK-konsernet. Enheten består av de tre seksjonene "Utvikling", "Plattform og system", og "Kunde og Portefølje". Vi rigger oss nå for BKK sin digitale fremtid ved å både vokse og ta i bruk nye arbeidsmetoder og ny teknologi, og ønsker derfor å styrke vårt fagmiljø. 

Avdelingen skal også etablere en «digital grunnmur» av tjenester som vi skal tilby til hele konsernet og eksterne. Hverdagen kan gå med til alt fra å forske på nye teknologier og rammeverk til å forberede hvordan vi skal presentere vår portefølje til toppledelsen og BKK sine datterselskaper. Man vil jobbe sammen med både UX-designere, back-end utviklere og arkitekter. Som avdeling skal vi sikre at våre leveranser er kjennetegnet av kvalitet i alle ledd. 

Ønskede kvalifikasjoner 

Det er ønskelig med høyere IT relatert utdanning (master eller bachelor). Relevant erfaring eller stor interesse veier opp for annen retning på utdannelsen. De vi ser etter har bred og solid kompetanse innen forvaltning av Office 365, med nysgjerrighet og motivasjon til å holde seg oppdatert.  

Kandidatene må snakke og skrive flytende norsk. Søkere bør ha inngående kjennskap til flere av følgende områder: 

  • Erfaring med drift og bruk av Office 365 og tjenestene bak brukeropplevelsen

  • God kjennskap til agile arbeidsmetoder 

  • Kjennskap til Microsoft Azure 

  • Interesse for gode brukeropplevelser og et ønske om at de man jobber sammen med skal lykkes i lag. 

  • Fokus på å bygge brukervennlige og moderne brukergrensesnitt 

Personlige egenskaper 

  • Erfaring med å jobbe i smidige team 

  • Initiativrik og klar for å ta og få ansvar, og å vise eierskap til produkt og tjenester 

  • Nysgjerrig og læringsvillig 

Vi søker deg med gjennomføringsevne - for å oppnå fremgang trenger vi noen som ikke gir seg ved første, andre eller tiende veiblokkering. Vi trenger noen som ikke er redd for å si "jeg foreslår at vi nå gjør" ...... uansett om usikkerheten er 90%. Vi trenger dere som kontinuerlig holder dere oppdatert på ny teknologi og som alltid søker etter bedre måter å bygge nye systemer og arkitekturer på, i tett dialog med kunden. Vi trenger diplomater som skaper så gode relasjoner at vi tåler å stå i harde diskusjoner. Vi forventer gode formidlingsevner og stor selvstendighet. Så er det vår oppgave å sørge for at rammene tillater å feile, og at rammer for videre kompetansebygging gis. 

 

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.08.2021

Arbeidssted:

Vestlandet

Kontaktpersoner:

Torbjørn Titlestad

mob: 48014575

Hjemmeside:

https://www.bkk.no/

Adresse:

5058 Bergen