BKK AS

Fotograf/innholdsprodusent

BKK ser etter en dyktig fotograf og innholdsprodusent som vil være sentral i vår nye satsing på nett-tv-sendinger for interne og eksterne målgrupper. Du er i dag fotograf og innholdsprodusent, gjerne i en mediebedrift eller et produksjonsselskap. Du liker utfordringer, og trigges av muligheten til å være med å bygge opp noe helt nytt fra starten av sammen med kreative kolleger.

Dette er en nyopprettet stilling. Vi ser etter en kreativ og strukturert person som liker å skape videoinnhold som fenger målgruppene. Du har en fot i journalistikken og den andre i den visuelle og tekniske delen av faget. Du vil veksle mellom å lage reportasjevideoer i felten, klippe videosnutter og å være hovedprodusent på livesendinger med distribusjon på interne kanaler, sosiale medier, egne nettsider eller gjennom mediekanaler.

Sammen med Mediability har vi utviklet en mobil flerkameraløsning som gjør at vi kan lage nett-tv-sendinger fra alle våre BKK-lokasjoner, fra Ålesund i nord til Etne i sør. I tillegg til vårt nye hovedkontor Skipet i Solheimsviken.

Vi er Vestlandets største fornybarselskap. I over 100 år har vi forvandlet vestlandsregnet til utslippsfri energi. BKK har en ambisjon om å bli størst på elektrifisering i Norge, og vi har en rekke spennende satsinger som skal bytte ut fossilt drivstoff med strøm, batterier og hydrogen. Vi driver 39 vannkraftverk og er en av landets største kraftprodusenter. Nettselskapet vårt har ansvar for strømnettet i store deler av Vestland fylke, med 245 000 nettkunder. Vi er også en betydelig aktør på utbygging av fiber og fjernvarme, og eier et av landets største entreprenørselskap innen vårt fagområde.

I år skal vi utforme både ny kommunikasjons- og merkevarestrategi for konsernet. I løpet av året skal deler av BKK gjennom en stor merkevareendring. Vår satsing på video blir sentral i dette skiftet og i vårt videre arbeid med innholdsmarkedsføring.

Du blir en del av et ambisiøst fagligmiljø innen kommunikasjon, merkevare og samfunnskontakt, og rapporterer til BKKs kommunikasjonssjef.

Kvalifikasjoner:

 • Solid erfaring som fotograf/innholdsprodusent.
 • Erfaring med å jobbe med innholdsproduksjon for mange ulike flater, inkludert sosiale medier.
 • Sterk tv-teknisk kompetanse på videokamera, lyssetting, redigering, postproduksjon og avvikling av flerkameraproduksjon.
 • Det er en fordel om du også er droneoperatør.
 • Et pluss om du også har erfaring fra radio- eller podcast-produksjon.
 • Gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr

 • Et faglig sterkt kommunikasjonsmiljø.
 • Bergens flotteste kontorlokaler i Skipet, sentralt i Bergen sentrum.
 • Varierte arbeidsoppgaver og faglige utfordringer.
 • Et spennende konsern i stor endring.

Del på:

Fylke:

 • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.08.2021

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Jan Kåre Austrheim

mob: +47 94488075

Hjemmeside:

https://www.bkk.no/

Adresse:

5058 Bergen