EVINY FORNYBAR AS

Vi søker ny leder til vår driftsavdeling i Matre

Avdelingsleder Drift Matre

Alt starter med en dråpe vann.

 

Eviny Fornybar AS er grunnmuren i konsernets jakt på null utslipp. Vår kjerneoppgave er å skape mest mulig fornybar energi for samfunnet på en bærekraftig og sikker måte. For å lykkes med dette trenger vi en stor bredde av kompetanse og solid ledelse.

 

Vår seksjon på Matre søker nå Avdelingsleder Drift for å lede vårt høykompetente driftsteam. Teamet teller i dag 8 ansatte og sammen har dere ansvaret for god og effektiv drift av 13 kraftstasjoner, med tilhørende reguleringsanlegg i områdene Matre og Steinsland. Avdelingen tilhører Seksjonen Matre med totalt 27 kollegaer.

 

Hovedtrekk i stillingen

I denne stillingen vil du ha det overordnede ansvaret for Avdeling Drift på Matre og inngå i seksjonens ledergruppe. Vi har fokus på samhandling og utvikling, og du vil ha en naturlig rolle og ansvar for å bidra i dette arbeidet. Stillingen inngår i selskapets beredskapsorganisasjon og vil kunne pålegges beredskapsmessige oppgaver.

 

Ansvarsområde for rollen / stillingen

Du vil ha ansvaret for den helhetlige styringen av avdeling drift, herunder helse, miljø og sikkerhet, personell og prognose for driftskostnader. I dette ligger det ansvar for utvikling, læring, forbedring av beste praksis innenfor avdelingens fagområde, tildelte oppgaver og målsetninger. I tillegg vil du ha ansvaret for å sikre avdelingens etterlevelse av selskapets og divisjonens strategier, prosesser, retningslinjer og målsetninger. Vårt selskap har strenge krav i forhold til å være i samsvar med lovverk, forskrifter og retningslinjer rettet mot drift og vedlikehold av våre kraftstasjoner, med tilhørende infrastrukturer, og det er en del av ditt ansvar å følge opp og etterse at vi drifter iht aktuelt regelverk.

Videre er det avgjørende for oss å sikre at vi har den kompetansen vi trenger for å løse tildelte oppgaver i dag og i fremtiden. Ditt ansvar vil være å bidra til at dine ansatte utvikler seg iht behovet for avdelingen gjennom strukturerte utviklings- og kompetanseplaner.

 

Krav til kompetanse og ferdigheter for å lykkes i rollen
 
  • Teknisk Fagskole innen fagområdene elektro eller maskin. Fagbrev innen Elektro- eller maskinfag og lang og bred erfaring innen fagområdet, kan kompensere for formell utdanning. 
  • Gode og relevante kunnskaper innen bruk av adm. programvare. 
  • Minimum førerkort klasse B.
  • Arbeids- og ledelseserfaring innen fagområdet en forutsetning. 
  • Erfaring innen ledelse er en nødvendighet og at en er villig til å delta i selskapets lederutviklingsinitiativer.
  • Faglig dyktig, med god oversikt og høy arbeidsevne.
  • Gode samarbeidsegenskaper og evne til å skape gode relasjoner mot medarbeidere og leverandører. 
  • Strukturert og inneha gode organisatoriske evner. 
  • Handlekraftig og fokusert på å bidra til 100% driftsklare produksjonsanlegg.

 

Hvorfor bli en del av vårt team og konsern?  

Vårt forretningsområde går rett inn i kjernen på samfunnets mål, å bli mer bærekraftig og senke/fjerne utslipp fra historiske løsninger vi ikke lengre kan vente med å finne nye løsninger for. Det er det alle våre ansatte ‘egentlig’ holder på med, og ved å bli en del av oss får du muligheten til å bidra i jakten på null utslipp. Teamet du blir en del av er direkte koblet mot vår strategi om å skape merverdi av vannet. Det betyr at teamet, din rolle og ditt bidrag har en stor verdi for oss, og for samfunnet! 

I tillegg er Eviny et solid konsern med sterke fagmiljøer og gode utviklings- og karrieremuligheter med fokus på faglig og personlig utvikling. Vi mener selv at vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode personal- og velferdsordninger.

 
Ta gjerne kontakt med Frode Langhelle dersom du ønsker å vite mer om rollen og ha en uformell samtale om ditt eventuelle kandidatur for rollen.

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

05.05.2024

Tiltredelse:

Etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Matre

Adresse:

Stien 15 5984 Matredal